Lamsbout

Lamsbout

Vanaf: 7.38

200 g
7.38
300 g
11.07
400 g
14.76
500 g
18.45
600 g
22.14
800 g
29.52
900 g
33.21
1000 g
36.90
1100 g
40.59
1200 g
44.28
Wissen
Aantal:

Lamsbout is een groot stuk vlees en heeft daarom ook de nodige bereidingstijd nodig. Je kan een lamsbout braden, grillen, roosteren of in de oven leggen. Kortom, alles is mogelijk met de lamsbout! Het is een speciaal stuk vlees, wat meestal op tafel wordt gezet bij feestelijkegelegenheden.

Artikelnummer: 230 Categorie:

Ons lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kan gebruikt worden om te braden of voor lekkere lamsshoarma. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u vers Nederlands lamsvlees.

©2022 - Keurslager van Rooijen