“Onze keurslagerij
is onze trots”

Over Keurslager van Rooijen

Keurslager van Rooijen is een ambachtelijke slagerij met eigen mesterij van runderen en een moderne worstmakerij. Sinds 1969 wordt bij ons met zorg gewerkt aan de mooiste producten op het gebied van vers vlees specialiteiten, ambachtelijke lekkernijen, maaltijden, salades, buffetten en onze met veel aandacht en creativiteit samengestelde gourmet- en barbecueschotels.

In onze sfeervolle winkel is de klant nog altijd koning en het vaste team van medewerkers staat dagelijks klaar om de klant te adviseren en de best mogelijke service te verlenen.

1969

Het begin van Slagerij Van Rooijen

In 1969 begonnen Wim en Bep van Rooijen de slagerij aan de Dorpsstraat in Lunteren.

1989

Nederlands kampioen op de koeienmarkt

Alle kampioenen van de paasveetentoonstellingen kwamen samen in Den Bosch. De jury koos daar de landelijke kampioen uit van de koeienmarkt. Deze prijs ging naar Slagerij van Rooijen. Een blijk van waardering na jarenlang hard werken met rundvlees.

2003

Overname door Evert en Marianne

Het echtpaar van Rooijen heeft twee zoons, Erik en Evert, die beide na hun opleiding aan de slagersvakschool en opgedane vakkennis bij diverse bedrijven verder gegaan zijn als allround slager en worstmaker in de slagerij in Lunteren. Sinds 2003 is zoon Evert samen met zijn echtgenote Marianne de nieuwe eigenaar van de slagerij in Lunteren.

2005

Verbouwing van de winkel

Het complete pand wordt na weer een grondige verbouwing omgetoverd tot een moderne Keurslagerij met een worstmakerij en keuken die aan alle eisen van deze tijd voldoet. Hygiëne en vakmanschap staan hier centraal en een vakkundig worstmaker is dagelijks in de weer om ambachtelijke maar ook vernieuwde producten te bereiden die gretig aftrek vinden in de winkel.

2019

Algeheel kampioen paasveetentoonstelling Rhenen

Algeheel kampioen paasveetentoonstelling Rhenen.

2022

Modernisering van de winkel

De meest recente modernisering van de winkel. Kom jij binnenkort eens kijken?

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine ‘Proef’ mee of bekijk de recepten op onze website van de Keurslager.

©2022 - Keurslager van Rooijen