Vanaf: €2.48
Een ribkarbonade heeft een ribbeentje en heet ook wel kotelet. Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen. De ribkarbonade geldt als een malse en magere karbonade. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte.
Bakken 7-8 min
Grillen 7-8 min
Wij leveren Pork Best varkensvlees, afkomstig van Nederlandse boeren. Dit is afkomstig uit Brabantse stallen, waar duurzaamheid centraal staat in de bedrijfsvoering.
De varkens zijn van het Pietran-ras, gekruist met het Landras. Deze varkens hebben het echt in zich: als ze het naar hun zin hebben en op de juiste wijze worden gevoerd, laten ze een gezonde vleesgroei zien. Dit zorgt uiteindelijk voor lekker vlees, zonder overtollig vocht. Daardoor schroeit het karbonaadje snel dicht en blijft de binnenkant sappig.